26 Ocak Dünya Gümrük Günü Kapsamında Valimiz Sayın Ersin YAZICI Makamında Ziyaret Edildi

29 Ocak 2024

2024 yılı 26 Ocak Dünya Gümrük Gününde, yaşanılmış olan 6 Şubat 2023 depreminin sıkıntılı sürecinin hala devam etmesi dolayısıyla, Bölge Müdürlüğümüz nezdinde yapılan kısıtlı etkinlikler kapsamında; Bölge Müdürümüzün yıllık izinde olması hasebiyle Bölge Müdür Vekili olarak Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürü Tamer ÖZBAŞ ile birlikte, Gümrük Müdür V. Aysel Milisoğlu BUDAK, Tasfiye İşletme Müdür V. Samet BAY, Hukuk Hizmetleri Müdür V. Meliha Selcen NOĞAY, Ürün Güvenliği ve Denetimleri Müdür V. Edip İMİK, Muhafaza Memurları Aysun GÖKÇEN, Emre ATAŞAK, Vedat KARATAŞ’ ın katılımıyla Sayın Valimiz Ersin YAZICI makamlarında ziyaret edilmiştir.

 Sayın Valimiz Ersin YAZICI’yı ziyarette, Bölge Müdürlüğümüzün çalışmaları hakkında kısa bilgi veren Bölge Müdür Vekili olarak Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürü Tamer ÖZBAŞ, Bölge Müdürlüğümüze verdikleri destekler ve hüsnü kabulleri için teşekkürlerini iletmiş olup,
 
Sayın Vali Ersin YAZICI ise heyet nezdinde tüm Gümrük çalışanlarının 26 Ocak Dünya Gümrük Günü’nü kutlamış ve çalışmalarında başarılar dilemiştir.