Bölge Müdürümüz Dr. Musa AYDEMİR’den Kahramanmaraş İlinde Valilik, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Ticaret ve Sanayi Odası ile Gümrük Müdürlüğüne Ziyaret

19 Aralık 2019

Bölge Müdürümüz Dr. Musa AYDEMİR; Kahramanmaraş Gümrük Müdür Vekili Mehmet Mahir YILDIZ ile birlikte, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin ÖZKAN’ı  ve Belediye Başkanı Hayrettin GÜNGÖR’ü makamında ziyaret ederek, Yeni Hizmet Binası çalışmaları ve Gümrük işlemleri ile ilgili konularda bilgi paylaşımında bulundu. Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilen görüşmeler kapsamında Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdar Zabun'u da ziyaret etti. TSO’ da gerçekleşen ziyarette Kurumsal işbirliği noktasında yapılacaklar ve gündemdeki konularla ilgili karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. Aynı zamanda Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen, Beslenme ve Diyet Uzmanı Dr. Ender Saraç’ın katıldığı "Sektörel Eşleşmeler" programı etkinliklerine de katılım sağlandı.
 
İlde birkaç arazi ve bina yerinde görülmesine müteakip  Kahramanmaraş Gümrük Müdürlüğü ziyaret edilerek çalışma sonlandırıldı.