Bölge Müdürümüz Dr. Musa AYDEMİR, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet SIĞIRCI ve İlgili Heyetlerle Malatya Dış Ticaret Yatımlarına İlişkin İşbirliği İstişare Edildi

10 Mart 2022

Bölge Müdürümüz Dr. Musa AYDEMİR, Bölge Müdür Yardımcısı Ramazan YURDUGÜL ve Gümrük Müdür V. Murat GÜRLER ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet SIĞIRCI’ nın Makamında Malatya’da Dış Ticarete İlişkin yatırımlar ve işbirliği konusu değerlendirildi.
 

İlk aşaması Makamda, daha sonra Bölge Müdürümüz Dr. Musa AYDEMİR, Bölge Müdür Yardımcısı Ramazan YURDUGÜL ve Gümrük Müdür V. Murat GÜRLER ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet SIĞIRCI’ nın öncülüğünde Lisanslı Depo Operasyon ve Koordinasyon Birimi yöneticilerinden Ayhan BEYHAN’ın da hazır bulunduğu heyetle ,  Yapım süreci devam eden Lisanslı Depoculuk, Malatya Dünya Kayısı Merkezi ile Buğday Pazarında yerinde inceleme yapılarak gerçekleşen ziyarette, işleyişe ilişkin verilebilecek katkılar belirtildi ve görüş alışverişinde bulunuldu.

 Bölge Müdürümüz Dr. Musa AYDEMİR, tanıtım gezisinde Malatya’nın sosyal ve ekonomik yapısına değer katacak, Malatya’nın gelişimine katkı verecek böylesi önemli projeleri bizzat yerinde görmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, kurumsal işbirliği noktasında proje planlama aşamasından itibaren verimli çalışmalar gerçekleştirebileceklerine vurgu yaptı.