Bölge Müdürümüz Başkanlığında İstişare Toplantılarımızın İkincisi Gerçekleştirildi

13 Aralık 2019
Bölge Müdürümüz Dr. Musa AYDEMİR başkanlığında; tüm iç ve dış bağlantı idare amirlerimizle istişare toplantılarımızın ikincisi gerçekleştirildi.

Söz konusu istişare toplantısına; Fırat Hukuk Grup Başkanı, Şube Müdürleri, Malatya Gümrük Müdürü, Malatya Tasfiye Müdürü, Malatya Gümrük Muhafaza Kaçak İstihbarat Müdürü, Kahramanmaraş Gümrük Müdür Vekili, Elazığ Gümrük Müdür Vekili, Laboratuvar Müdürü, Malatya Ticaret Denetmenleri Grup Başkanı katıldı.

Fırat GTBM toplantı salonunda yapılan istişare toplantısında; Bölge müdürlüğümüz ve bağlantılarının genel durumu tespit edildikten sonra Bölge Müdürlüğümüzün hedefleri, İş disiplininin önemi, Şifre güvenliğinin personele içselleştirilmesi, Kamu ve Özel Sektör işbirliğinin arttırılması, bölgemizdeki öncelikle ihracatçı firma ziyaretleri yapılması gerektiği belirtilerek personel motivasyonunun, eğitimlerinin artırılması ve Birim amirlerinin İdarelerine hakim olması gerektiği vurgulandı. Sonra Gündem maddelerine geçildi.
 
Bilahare, Malatya’nın Akçadağ İlçesi sınırları içerisinde bulunan Levent Vadisinde, Akçadağ İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp IŞIK ’tan bölgenin kültürel değerleri ve arkeolojik yapısı hakkında bilgi aldı.