Bakanlığımız Kuveyt Ticaret Ateşesi Atilla Uğur BAŞBUĞ ve Fırat Kalkınma Ajansı Yöneticilerinden Bölge Müdürlüğümüze Ziyaret

28 Ocak 2020

Fırat Kalkınma Ajansının misafiri olarak Malatya’da bulunan Kuveyt Ticaret Ateşesi Atilla Uğur BAŞBUĞ ile birlikte Fırat Kalkınma Ajansı Malatya Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Murat BAYAZIT, Yatırım Destek Uzmanlarından Adem AÇIKALIN ve Recep Serhat KARACA,  Malatya Gümrük Müdürü Kadir KUTLU eşliğinde Bölge Müdürümüz Dr. Musa AYDEMİR’ e makamında bir ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleşen ziyarette kurumsal işbirliği konularının yanı sıra Bölge ve Malatya ihracatının genel durumu, gelişimi ve ihracatının artırılması için daha neler yapılabileceği konusunda bilgi alış verişinde bulunuldu.

Daha sonra Bölge Müdürlüğümüz Hizmet Binası yerleşkesi gezildi. Bölge Müdürümüz tarafından bilgilendirme yapılırken; Kurumun işleyişi, hizmet binasının çalışma koşulları, geçici depolama alanlarının kapasitesi ve sosyal tesisimiz gezilerek verimli çalışma koşulları noktasında olumlu izlenimler dile getirildi.