Bağlantılarımızda da 26 Ocak Dünya Gümrük Günü Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

27 Ocak 2023

Malatya Gümrük Müdürlüğü Bölge Müdürlüğü bünyesinde etkinliklere katılım sağlarken;

Elazığ
 
Gümrük Müdür V. Gülden ÇEVİK tarafından, Şef Abdullah ALTUNGÖK, Muayene Memuru Didar GÜRGÖZE, Muhafaza Memuru Ramazan ORMAN ile birlikte Elazığ Valisi Sayın Dr. Ömer TORAMAN makamlarında ziyaret edilmiştir.

 
Sivas Gümrük Müdür V. Can ÖZGÜLER tarafından Gümrük Memurları Muhammed KIRIKTAŞ, Sadiye Selmi BIYIKLI ile birlikte Sivas Valisi Sayın Yılmaz ŞİMŞEK, Gümrükten sorumlu Vali Yardımcısı Sayın Adem TAŞPINAR, Ticaret İl Müdürü Selim BAŞ ile Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Tanzer ERDEM ziyaret edilirken, personel ile birlikte de pasta kesimi ile Dünya Gümrük Günü kutlanmıştır.
 
Kahramanmaraş Gümrük Müdürlüğümüzde ise Gümrük Müdür V. Abdullah KITAY ve Müdür Yard. Ahmet Eyyüp YAĞCIGİl, Kısım Amiri Ali Çelebi EVCİ, Memur Hüseyin DEMİR, Muhafaza Memuru Dilek ÇAM, Teknisyen Vedat DOĞAN ile Vali Yardımcısı Sayın Rıza GENÇOĞLU,  Dulkadiroğlu İlçe Kaymakamı Sayın Dr. Fatih ÇELİKKAYA makamında ziyaret edilmiştir.
 
Havalimanında görevli personelimiz Muhafaza Memuru Oğuz DAŞKİNLİ tarafından yurtdışı gelen yolcu salonunda yolcular çiçeklerle karşılanmış ve gümrük günü ile ilgili bilgi verilmiştir.
 
Onikişubat İlçesinde bulunan Ticaret Lisesi ziyaret edilerek Dış Ticaret Bölümü öğrencileriyle,  Gümrük Müdür V. Abdullah KITAY başkanlığında Muayene Memuru Ömer Faruk KARSATAR, Gümrük Memuru İlbey Kürşad KARA, Gümrük Muhafaza Memuru Cebrail GÖKŞEN ve Gümrük Muhafaza Memuru Kübra AYGAN KAYA ile oluşan heyet tarafından söyleşi gerçekleştirilmiştir.
 
Ayrıca, personel ile pasta kesimi yapılarak birlik ve beraberlik içerisinde "26 Ocak Dünya Gümrük Günü" kutlanmıştır.