“26 Ocak Dünya Gümrük Günü” Kapsamında Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin GÜRKAN’a Ziyaret

27 Ocak 2022

26 Ocak Dünya Gümrük Gününde Bölge Müdürlüğümüz pandemi süreci de göz önünde bulundurularak yapılan kısıtlı etkinlikler kapsamında; Bölge Müdürümüz Dr. Musa AYDEMİR, Bölge Müdür Yardımcısı Ramazan YURDUGÜL, Malatya Tasfiye İşletme Müdürü Erdal ADIGÜZEL, Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürü Akif LALE, Gümrük Müdür Vekili Murat GÜRLER, Personel Müdürü Yavuz AVCU ve Muhafaza Memuru Selim YILDIRIM ile Gümrük Memuru Kübra Özlem ERCAN’nın katılımıyla Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin GÜRKAN Makamlarında ziyaret edildi ve buket takdiminde bulunuldu.

Bölge Müdürümüz Musa Aydemir, Dünya Gümrük Günü’nün her yıl ayrı bir tema ile kutlandığını ifade etti. Bu yıl ki temanın “Veri Kültürünü Benimseyerek ve Veri Ekosistemi Oluşturarak Gümrükte Dijital Dönüşümün Arttırılması” olduğunu belirtti.

Sıcak ve samimi ortamda geçen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sayın Selahattin Gürkan ise kapsamlı konuşmasında Malatya’daki yatırım ortamından ve idari işbirliğinden de bahisle “Tüm Gümrük çalışanlarının gününü kutluyor, kolaylıklar diliyorum” ifadesinde bulundu.