Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent TÜFENKCİ ile Yeşilyurt İlçe Belediye Başkanı Mehmet ÇINAR’dan Bölge Müdürlüğümüze Ziyaret

26 Kasım 2020

Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent TÜFENKCİ beraberinde Yeşilyurt İlçe Belediye Başkanı Mehmet ÇINAR  ile birlikte Bölge Müdürü Dr. Musa AYDEMİR’ e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
Makamda gerçekleşen ziyarette Bölge Müdürümüz, Bakanımız 
Sayın Bülent TÜFENKCİ'ye Bakanlıkları döneminde inşaatına başlanılan, fiilen 02.11.2020 tarihinde faaliyete geçen Sivas Gümrük Müdürlüğü yeni hizmet binası için sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür etti. Ayrıca Bölgemiz genel ve ekonomik durumu, dış ticaretteki gelişmeler hakkında  değerlendirmede bulunuldu.

Aynı zamanda Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet ÇINAR, yapmış oldukları "Bir Tablet Bağışla" kapmanyasına katkı sağlayan ve katkı sağlanmasına vesile olan Dış Ticarete Yön Verenler Derneğine (Yönder) ve üyelerine teşekkür etti. Ayrıca Belediye ve Bölge Müdürlüğümüzün kurumsal işbirliğince beraber çalışma ortamı oluşturabilmenin koşulları değerlendirildi. 


 

 

01