Bölge Müdürümüz Başkanlığında İstişare Toplantılarımızın Birincisi Gerçekleştirildi

26 Eylül 2019

Bölge Müdürümüz Dr. Musa AYDEMİR başkanlığında; tüm iç ve dış bağlantı idare amirlerimizle istişare toplantılarımızın birincisi gerçekleştirildi.

Bölge Müdürümüz Dr. Musa AYDEMİR başkanlığında yapılan istişare toplantısına; Fırat Hukuk Grup Başkanı, Şube Müdürleri, Malatya Gümrük Müdürü, Malatya Tasfiye Müdürü, Malatya Gümrük Muhafaza Kaçak İstihbarat Müdür vekili, Kahramanmaraş Gümrük Müdür Vekili, Elazığ Gümrük Müdür vekili, Laboratuvar Müdürü, Malatya Ticaret Denetmenleri Grup Başkanı ile Kahramanmaraş Ticaret Denetmenleri Grup Başkanlığından temsilci katıldı.
Fırat GTBM toplantı salonunda yapılan istişare toplantısında; Bölge müdürlüğümüz ve bağlantılarının genel durumu tespit edildikten sonra, Bölge Müdürlüğümüzün hedefleri, İş disiplininin önemi, Şifre güvenliğinin personele içselleştirilmesi, Kamu ve Özel Sektör işbirliğinin arttırılması, Firma ziyaretleri ile OKSB, YYS uygulamaları, ihtilafların azaltılması için Uzlaşma hakkı, İhracatçının desteklenmesi amacıyla, kolay destek (https://kolaydestek.gov.tr/) ve Organize Sanayi Bölgeleri teşvikleri hakkında bilgi verilmesi gerektiği belirtilerek,  genel olarak yaşanan sorun ve çözüm önerileri ile yeni birimlerimiz ile birleşme süreci ele alındı.